Sledujte nás:

Datum registrace: 29. 03. 2011

Jak si nahrát profilovou fotku?

Lylynda

Původní Sebekoučink

0 %
0 kg 12 kg

Již zhubnuto: 0 kg

Získané body

Tento měsíc: 2
Celkem: 165
Zobrazit více

 

?

Jak sbírat body

Počítadlo pohybu

Můj pohyb
Chůze: 0 km
Kolo: 0 km
Cvičení: 0 h 0 min
 
Všichni uživatelé
Chůze: 95079.98 km
Kolo: 51412.41 km
Cvičení: 4327 h 47 min

Přátelé

?

Jak požádat o přátelství

Stob skupiny

 

?

Jak se připojit ke skupině

Lylynda

Jak psát blog?

Upozornění: Jedná se o blog uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat zásady STOBu.

Musím

29. 03. 2011

Už mockrát jsem se  pokoušela zhubnout, ale pořád mi to nejde. Můj problém je v jídle, dostanu prostě najednou šílený hlad a sním vše na co přijdu, míchám sladké a slané, co najdu doma, když jsem zrovna venku, tak provedu "nájezd" na nejbližší obchod a koupím všechno možné a cpu se dokud nejsem přecpaná, pak je mi zle a cítím se hrozně. Nejhorší je, že moc dobře vím, jak bych se měla stravovat, ale vydržím u toho jen pár týdnů, někdy jen pár dnů. Když jsem byla svobodná, bezdětná, tak jsem neměla problém nějaké to kilo sundat, váhu jsem si dokázala udržet dlouhodobě, co jsem se vdala a postupně se mi během 5 let narodily dvě děti, tak už to nedokážu. Připadá mi, jako bych se cítila prázdná a snažila se zaplnit... Přitom si ani nemám na  co stěžovat, mám šikovné zdravé děti, manžel slušně vydělává a mě se po mateřské podařilo najít práci, ve které jsem spokojená. S manželem si i po 10 letech máme pořád co říct, zasmějeme se,  naše manželství funguje bez větších problémů, sem tam nějaký mráček se objeví, ale u koho ne...Máme společné zájmy, ale zároveň dáváme jeden druhému volnost pro své osobní zájmy a přátele. Někdo by řekl, že mám vše co si žena může přát, ale co mi tedy chybí? Zhubnout chci a to moc, nejen kvůli sobě, ale i kvůli mému muži, byly doby, kdy mi vyčítal jak vypadám a já vždy po tom byla přesvědčena, že to dokážu, už jen abych mu ukázala, že to dokážu, ale stejně jsem vždy spadla do stejného kolotoče. Teď už mi nic neříká, asi si říká, že to nemá cenu. Možná i to mne přinutilo se začít něco se sebou dělat a překvapit nejen ho, ale i sebe a své okolí. Nevím, ale jak dlouho mi to vydrží, už nevím, jestli si můžu věřit, což je hrozná představa.... Hubnutí prý začíná v hlavě, jak ho tam mám ale dostat?
Hodnocení (16 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

06. 04. 2011 11:03
Chci poděkovat všem co napsaly reakce na můj blogík :-). Je v nich spousta síly a povzbuzení. Přesně to jsem potřebovala, hned se hubne lépe, když vím, že v tom nejsem sama :-). Jak jsem již psala, tak jsem pořád doufala, že to zvládnu sama, ale po x-pokusech jsem zjistila, že tak to prostě nepůjde a musím vyhledat pomoc. Nemám extrémní nadváhu, asi tak 2kg, ale nechci dojít moc daleko, abych pak už opravdu potřebovala odbornou pomoc. Jsem ráda, že jsem to zarazila ještě včas a nejvíce jsem ráda, že jsem napsala sem, na STOBKLUB, to už doopravdy věřím, že TO DOKÁŽU a to samé přeji Vám všem co jste odepsaly i všem ostaním, které se rozhodly se svou hmotností něco udělat.
30. 03. 2011 08:43
Vítej, jak napsal někdo přede mnou, chce to změnit z "musím" na "chci" a ono to půjde. Sebekučink a parta lidí tady ti k tomu pomůžou, uvidíš. Přeji pevnou vůli!
30. 03. 2011 05:58
Ahoj, tak já jsem tady taky teprve pár dní (od soboty) a už za tu krátkou dobu jsem vypozorovala, že to fakt funguje a není to ani tak náročné... A to mám za sebou hromadu diet, nejedení apod.... Hrůůůůůůůůůůza, když si na to teď vzpomenu. Všichni tady jsou naprosto úžasní, podrží, poradí a pochválí. Takže šup do toho, ať s těmi kily do léta zatočíme :)
29. 03. 2011 23:01
Ahoj Lyly.Taky Tě tady vítám a co píšou děvčata můžu jen potvrdit.Přeju hodně úspěchů :-))
29. 03. 2011 22:46
Jo holka, bývá to někdy začarovaný kruh...zase kdyby to tak bylo, byli by všichni spokojení a šťastní lidé krásně štíhlí ...ale nejsou. Věřím, že první krok jsi udělala a na velice správném místě...vydrž!!! Já ti budu držet pěsti v boji s kily a hlavně v získávání sebedůvěry...však to přide ...všechny jsme si tím prošli, věř mi :o)
29. 03. 2011 22:37
Ahojky, vítej. Jestli opravdu chceš, tak Ti to půjde. Zkus vydržet pár dní a uvidíš jak Tě to chytne :-) Hlavně uvidíš výsledky a to Tě bude motivovat dál a dál a kdykoliv budeš potřebovat, tak jsme tady připraveni povzbudit a pomoct jak jen to půjde. Držím moc palce, zvládneš to!!!!!!!!!!!!!!!
29. 03. 2011 22:32
Ahoj Lyly,vítej mezi námi.Je dobře,že jsi se rozhodla napsat, už to je první krok.Uvidíš společně to jde vše lépe,držím palce!!! A taky si myslím jak píše Sestřička hubneme jen pro sebe,najdi si ,co pro sebe získáš a třeba si to i vypiš.A taky je dobré si nevyčítat,když se nám někdy nedaří,dopřát si dobroty plánovaně,ale to se mezi námi dočteš,že jsme na tom všichni podobně.Hodně shozených kil!!
29. 03. 2011 22:24
Ahoj, vítej mezi námi. Udělala jsi první krok na dlouhé cestě ... nevzdávej se a určitě dojdeš k cíli. Jenom díky sebekoučingu a lidem tady můžeš teď vidět místo mé ikonky moje placaté břicho... nikdy takové nebylo... a já doufám, že to jako důkaz a motivace do začátku stačí. Zbytek přijde "cestou". Drž se toho, co chceš dosáhnout a dosáhneš toho, protože máš skvělého pomocníka a nás!
29. 03. 2011 20:52
Udělala jsi skvely prvni krok ke stihlejsimu telu- prihlasila jsi se sem, asi i neco procetla, sama jsi napsala prvni blog, kde si to tak trosku rovnas v hlave... Myslim, ze jsi na dobre ceste a drzim palce.
29. 03. 2011 20:45
Mohu zodpovědně prohlásit, že sebekoučink je první a jediný způsob hubnutí, který u mě za celý můj už docela dlouhý život fungoval. Je nás tady mnoho spokojených úspěšně hubnoucích a vám to určitě taky půjde.
29. 03. 2011 18:19
Vítej !! Tady jsi na správné adrese.Uvidíš jak tě sebekoučing chytne :-))) Většina z nás už několikrát hubla ale.... Tady je to nejlepší !!!
29. 03. 2011 16:45
Ahoj Lyly, máme společné 10 let trvající manželství (21. dubna, přesně) a taky mám děti (4) no a společná kila. Já mám za sebou 3 měsíce tady a 12kg dole. Tím se nechlubím, tím chci ukázat že sebekoučink funguje, trochu se tím prokousat a pak to jede samo. Jasně jsou dny blbec ale jsme jen lidi a pokud se vrátíš na správnou cestu tak je všechno v pořádku. Jo a ještě jedna věc z mé vlastní zkušennosti hubnout nemůžeš pro manžela ale jenom a hlavně pro sebe pak to bude v pohodě.
29. 03. 2011 16:39
myslím, že když už jsi tady a začneš pročítat ty nadšené blogy s komentáři a radami, kterými se to tady jen hemží, že už tě to nepustí :) já jsem nikdy neměla takovou chuť dodržovat pravidla ve stravování a vůbec hubnout jako teď!! Protože tady tě všichni podpoří, poradí, pochválí... :))
29. 03. 2011 16:39
Ahoj a vítej. Většina z nás tady má za sebou několik neúspěšných pokusů o zhubnutí, nikde nevydržela a tady s programem Sebekoučink to najednou jde.Patřím k nim také. Překonej prvních pár dní a uvidíš, že tě to "chytne". Je to fakt geniálně vymyšlené, nemáš hlad, jíš jídla, která máš ráda a hubneš. Doporučila bych ti na začátek vyměnit slovo "musím" za "mohu a chci". A co se týče manžela, budešli mít chuť, přečti si můj blog ze včerejška, možná, že ti to něco připomene.
29. 03. 2011 16:38
ahoj,vítám tě tu :-))seš na správný adrese a se stejnými pocity a chutěmi jsme sem asi přišli všichni-téměř:-))já rozhodně:-))Věřit si musíš,žádné pochybnosti.A jak se ti to do hlavy dostane???Stačí jedna maličkost-dodržuj sebekoučink!!!!!Fakt to funguje:-)Tak hodně štěstí a vydrž!!!!
29. 03. 2011 16:37
Děkuji, hned je mi lepší, to jsem zřejmě i potřebovala, dostat to ze sebe a podělit se s někým o své trápení. Vždy jsem myslela, že to zvládnu sama,"vždyť jsem věděla, jak na to", ale skutek utek. Jak se říká "ve dvou se to lépe táhne", tady je nás mnohem víc a to by pak mělo jít samo :-). Také Vám všem přeji co nejjednodušší cestu k vysněné postavě :-).
29. 03. 2011 16:03
já jsem nikdy u ničeho nevydržela tak dlouho jako je Sebekoučink, podle mě to kouzlo v tom, najít si cíl - důvod proč to vlastně chci.. já jsem dostala jednou takhle od zrcadla facku a od té doby se chci zbavit toho zadku a pupku, už se mi to téměř podařilo, jsem tak v půli cesty. a to je pro mě největší motivace necpat se.
29. 03. 2011 15:44
držím moc palce, začátky jsou nejtěžší, ale jsi tady, to je první a dobrý krok, vítej :o)

Aktuality

Kvíz o ceny

Soutěž o produkty Wasa byla ukončena.
Gratulujeme výhercům: rosste, Ratuska, karkkrk

Ankety

Jaké nové recepty byste chtěli na STOBklubu?

Naši partneři